Εταιρεία

Ο Heinrich Eibach ήταν ο ιδρυτής της εταιρείας Eibach, πατέρας του Wilfried Eibach και παππούς του Ralph Eibach και της Swantje Eibach που είναι πλέον οι ιδιοκτήτες. Το πελατολόγιο της Eibach επεκτείνεται σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο και διαθέτει 400 υπαλλήλους στις θυγατρικές εταιρείες που βρίσκονται στην Γερμανία, ΗΠΑ, Κίνα, Αυστραλία και Νότια Αφρική. Η εταιρεία Electra Hella’s είναι η γενική αντιπροσωπεία της Eibach στην Ελληνική αγορά για την γκάμα ελατηρίων που διαθέτει.
 
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος
Electra Hella’s S.A.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

The Will To Win
Είναι κάτι παραπάνω από ένα σλόγκαν!
Είναι τρόπος ζωής!  Κι αυτό μας κάνει να παρέχουμε τα καλύτερα ελατήρια στον κόσμο καθώς και αποστάτες τροχών, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις κι άλλα προϊόντα.
Η Eibach προσφέρει τα προϊόντα της που έχουν άριστη ποιότητα αλλά και τεχνολογία στους καλύτερους οδηγούς που παίρνουν μέρος στους αγώνες αυτοκινήτων από την Formula 1 μέχρι και τους αγώνες WRC, DTM και NASCAR.
Γι’αυτό το λόγο κάθε προϊόν Eibach είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα καλύτερα πρότυπα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας e-mail για χρήσιμες συμβουλές και ότι νέο έχουμε για εσάς!

performance